Over

Kennis en kwalitatief advies

Het verzorgen van praktische opleidingen, doorgeven van kennis, het geven van kwalitatieve en eerlijke adviezen en dat alles gericht op uw wensen, eisen en behoeften: dat is waar ’t WEB Opleidingen en Adviezen voor staat.

De audit is (mede) gebaseerd op de gedragscode van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO, brancheorganisatie voor private aanbieders van trainingen en opleidingen). Uitgangspunten bij de audit zijn: zorgvuldigheid, rechtszekerheid, redelijkheid, betrouwbaarheid en kenbaarheid.

Maatwerk

Geen enkele organisatie of haar medewerkers is gelijk. Daarom leveren wij maatwerk. De omstandigheden waaronder gewerkt wordt veranderen namelijk voortdurend. Bij ons geen standaardwerk: wij luisteren naar wat u nodig heeft.

Wil je meer te weten komen over ’t WEB Opleidingen en Adviezen? Bekijk dan de volgende pagina’s:

De standaard voorbij met ons maatwerk.
Het ontstaan van ’t WEB Opleidingen en Adviezen.

Certificering

Het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs bestaat uit een Register Instellingen en een Register Docenten. In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs

De organisatie moet voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstituten voor Kort Beroepsonderwijs. Opname in dit register is gekoppeld aan een kwalitatieve audit van de instelling (de erkenningsregeling).

Laat u door een specialist helpen met uw RI&E

Neem vrijblijvend contact op En laat ons u helpen.

't WEB Bedrijfsopleidingen

website tweb opleidingen